укр
  • Пн.-Пт. - 1000-1800
  • Сб., Нд. - вихідний

Новий дизайн сайту

Новий дизайн сайту

Привіт, дорогі клієнти SPParts.com.ua!

Ми оновили дизайн нашого сайту, щоб зробити Ваше онлайн-перебування з нами ще більш приємним, зручним та продуктивним. Ми завжди прагнули надати Вам високий рівень сервісу, і, сподіваємось, тепер наш сайт буде ще повніше відповідати Вашим очікуванням. Адже сучасний дизайн — це не лише красиві картинки та стильні шрифти, а саме той інструмент, який допоможе Вам робити покупки на SPParts.com.ua ще швидше та ефективніше.

1. Новий дизайн сайту! Більш мінімалістичний, сучасний і інтуїтивно зрозумілий.

2. Покращена навігація! Ми переглянули структуру сайту та систему пошуку, щоб покращити навігацію та зменшити час, необхідний щоб знайти запчастину.

3. Оптимізація для мобільних телефонів! Ми розуміємо, наскільки важливою є мобільна доступність у наш час. Наш новий дизайн адаптований для мобільних пристроїв, що дозволить вам легко та зручно здійснювати покупки навіть із вашого смартфона чи планшета.

4. Поліпшені фільтри! Ми додали нові опції фільтрації, тепер можна вибирати поєднання фільтрів та підключаються вони автоматично.

5. Акції та знижки! Слідкуйте за нашими акціями та спеціальними пропозиціями, щоб отримувати ще більше вигод від покупок на SPParts.com.ua.

Ми сподіваємося, що новий дизайн сайту вам сподобається так само, як і нам. Дякуємо вам за вашу підтримку та лояльність і обіцяємо продовжувати радувати вас високоякісними запчастинами та гарним обслуговуванням.

Ласкаво просимо до нового SPParts.com.ua :-)

З повагою Команда SPParts

Перейти на головну